Wii pelit

Wii pelit ovat saavuttaneet vuosien varrella ennennäkemättömän suuren suosion. Wiistä nauttivat niin perheen pienimmät, kuin varttuneemmatkin jäsenet ja sen tuoma hauskuus tuo jokaisen perheen takaisin yhteen liikkumaan ja pelaamaan keskenään ja erikseen. Jokaiselle pelaajalle ja kuntoilijalle löytyy jotakin. Oletko jo kokeillut Guitar Hero -kestosuosikkia jonka avulla voit olla hetken maailman tunnetuin rokkistara? Tämä ratkiriemukas ja kaikki mukaansatempaava kitarasankarin riemuvoitto ei jätä ketään kylmäksi! Kutsu ystäväsi olohuoneen sohvalle ja katso kuka on kuka. Musiikistakaan ei tarvitse kiistellä: valikoimaa löytyy rajattomasti kaikille eri musiikkimauille. Jokainen viikonloppusi on nyt pelastettu. Ei ole väliä, oletko Zeldan vannoutunut pelaaja, haluat lätkiä tennistä tai kärsit golffin vieroitusoireista pitkän talven varrella: Wii tuo lempiurheilulajisi suoraan olohuoneeseesi helposti ja vaivattomasti. Kuntoilu ei tule tämän hauskemmaksi: valitse vapaasti jumpan, tanssin, joogan tai pilateksen väliltä! Et tarvitse uusia varusteita lajia vaihtaessasi. Sillä niin kuntoilu kuin pelaaminenkin sujuvat kuin tanssi: tarvitaan vain Wii-ohjain ja kokeilumieltä!

Wii tunnettiin kehitysvaiheissaan nimellä Revolution, ja se on Nintendon viides pelikonsoli. Nintendo on ollut tunnettu videopeleistään jo 1970-luvulta, eikä se ole epäonnistunut tyydyttäessään pelaajiensa uskollisuutta siitä lähtien. Nintendon pelien parissa on kasvanut ja kokemuksia kerännyt jo useampikin sukupolvi. Wii-pelikonsoli on tullut tutuksi sen ohjaimen tuomien mahdollisuuksien vuoksi, ja konsoli on suunnattu koko perheelle. Itse konsoli on pieni ja näppärä, joten se ei osu silmään kenenkään taloudessa epämääräisenä johtomyttynä. Wii-ohjain on yksinkertainen ja helppo käyttää, se muistuttaa ulkomuodoltaan ja käytöltään kaikille tuttua normaalia kaukosäädintä. Varsinkin naiskäyttäjien piirissä Wii:n tuomat mahdollisuudet on tulleet suosituksi monien kekseliäiden liikuntamuotojen takia. Joogaa ja pilatesta on nyt konsolin ansiosta mahdollista harrastaa kotoa käsin, eikä urheiluhullun tarvitse lähteä omasta olohuoneestaan kurjiin sääolosuhteisiin. Wii tuo myös perheenjäsenet yhteen tarjotessaan mielenkiintoisia pelejä ja ohjelmia kaikenikäisille ja erilaisille käyttäjilleen. Monet käyttävät Wii konsoliaan myös arjen apuna yksinkertaisesti musiikkia soittaakseen, tai elokuvia katsoakseen.

Etkö ole vielä tutustunut Wii:n tuomiin mahdollisuuksiin, tai etkö tiedä mistä lähteä etsimään lisää tietoa peleistä ja ohjelmista? Vieraile netissä esimerkiksi dome.fi-sivustolla ja tutustu muiden käyttäjien kertomuksiin tai jaa omat kokemukset kätevästi verkossa. Muiden käyttäjien tarinat ja vinkit saavat sinutkin nopeasti ymmärtämään miksi Wii on konsoleista kaikkien aikojen eniten myydyin ja suosituin pelikonsoli. Hyppää mukaan Wii perheeseen jo tänään ja aloita hauskanpito yksin ja yhdessä.

Mistä voit löytää lisää tietoa Wii:n tarjoamista peleistä, liikuntamuodoista ja muusta viihteestä? Oletko ehkä jo löytänyt suosikki Wii pelit vai etsitkö vielä itsellesi sopivaa ajanvietettä? Mikset vierailisi vaikka nintendo.fi, puolenkuunpelit.com, netanttila.com tai discshop.fi-verkkokaupoissa ja tutustu Wii-pelien laajaan valikoimaan? Tilatessasi pelit ja ohjelmat suoraan netistä olet aina tietoinen uusimmista tulokkaista ja kilpailukykyisimmistä hinnoista. Netistä löydät helposti etsimäsi jo tutuksi tulleen pelin, tai ehkä haluat kokeilla jotain uutta? Oletko jo kokeillut Legend of Zelda, Skyword sword tai Cabale's Big Game Hunter -pelejä? Onko sinulla suosikki peli josta kukaan ei tunnu puhuvan mitään verkossa? Muista jakaa omat kokemukset muiden kanssa! Löydä Wii:n monet suositut pelit, ohjelmat sekä kaikki wii- välineet helposti ja nopeasti netin monista verkkokaupoista!

Wii pelit tiivistetystiEi yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun