Fortnite jalkautui reaalielämään

Fortnite jalkautui reaalielämään

17.07.2018

Ihmisten hämmästys oli suuri, kun Durrr Burger löytyi aavikolta ja varustelaamoja kaupungeista eri puolilta maailmaa. Fortniten tempaus ennakoi viime viikkoisen Season 5:n päivitystä.

 

Yksi suosituimmista Battle Royale -peleistä on tällä hetkellä Epic Gamesin Fortnite, joka haki viime viikolla huomiota varsin yllättävällä tempauksella. Fortnitesta tuttuja hahmoja alkoi ilmestyä sinne tänne outoihin paikkoihin. Esimerkiksi Durrr Burger hahmo löytyi aavikolta, ja sen lähistöllä oli myös hylätty poliisiauto sekä varoituskylttejä vaarallisesta paikasta. Löydön julkaisi valokuvaaja Sela Shiloni Instagram-tilillään.

 

Lisäksi eri kaupungeista löydettiin pelistä tuttuja varustelaamoja. Laamoja on löydetty ainakin Barcelonasta, Kölnistä, Lontoosta ja Varsovasta.

 

Pelaajalehti arvioi tempauksen olevan Fortniten virallinen kampanja juuri ennen viimeviikkoista Season 5:n päivitystä. Pelaajalehden lukijoiden kommenteista päätellen tempaus osui ja upposi, sen verran innostuneita kommentteja lehden juttu kirvoitti. Season 5:n päivityksessä Fortniteen tuli muun muassa golfauto, johon mahtuu vaikka kaikki joukkueen neljä pelaajaa yhtä aikaa. Vanhat heppaiset ostoskärryt eivät siis ole enää ainoa kulkuneuvo pelissä.

 

Fortnitessa heitetään 100 pelaajaa saarelle, jossa ideana on taistella kaikki kaikkia vastaan tai 2-4 hengen tiimeissä. Yhdelläkään pelaajalla ei ole aseita valmiina, vaan ne täytyy löytää saarelta, jonne niitä on piilotettu sinne tänne. Pelialue pienenee koko ajan, joten loppua kohden haaste kasvaa. Peliä ei suositella alle 12-vuotiaille pelaajille, vaikka pelissä ei näy verta eikä muutakaan raakaa.

 

Katso video Fortniten uusimmasta päivityksestä:


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun