Toimintapeli Star Warsista?! Niohista tuttu peliyhtiö haluaa tehdä sen

Toimintapeli Star Warsista?! Niohista tuttu peliyhtiö haluaa tehdä sen

29.01.2018

Japanilainen peliyhtiö Koei Tecmo on väläytellyt mahdollisuutta tehdä toimintapeli ikivihreästä eli Star Warsista! Peliyhtiö tunnetaan parhaiten Dynasty Warriors toimintapelisarjasta sekä supersuositusta uudesta toimintaroolipeli Niohista. Saaneeko idea tuulta alleen?

Japanilaispeliyhtiö Koei Tecmo on melkoisessa nosteessa, sillä viime vuonna julkaistu uusi toimintaroolipeli Nioh on saanut loistavat arvostelut sekä kriitikoilta että pelaajilta itseltään. Lisäksi erittäin suositun Dynasty Warriorsin yhdeksäs osa julkaistaan helmikuussa, eli ihan pian.

Useimmat Koei Tecmon pelien teemat ovat historiallisia tai fantasiamaailmasta. Esimerkiksi Niohin ympäristö sijoittuu 1600-luvun Japaniin, samuraiden maailmaan. Koei Tecmon pelejä saa Playstation 4:lle, XBox Onelle ja PC:lle. Yhtiö on väläytellyt suunnitelmia valmistaa pelejä myös Nintendo Switchille.

Osa uusia suunnitelmia saattaa olla myös tieteisfiktioon siirtyminen, sillä ajatus Star Warsista toimintapelinä kiinnostaa yhtiön johtaja Hisashi Koinumaa. Star Wars on nimittäin teemana ja tarinana niin menestynyt, että olisi ihme, jos siitä tehty toimintapeli ei menestyisi. Toisaalta, toimintaympäristönä se ei lienee mikään kaiken yksinkertaisin, joten haastetta peliyhtiöllä riittää myös tulevaisuudessa.

Pitäisikö peliyhtiön todella tarttua Star Wars haasteeseen sinun mielestäsi? Kiinnostaisiko sinua pelata Star Wars peliä pelikonsolilla? Kommentoi ja kerro alla!


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun