Lego Worlds on uusi pikselipeli Minecraftin ystäville

Lego Worlds on uusi pikselipeli Minecraftin ystäville

09.05.2017

Pelilehti Domen arvostelussa Lego Worldsia kehutaan, mutta todetaan sen sitten kaatuvan omiin palikoihinsa. Lego Worlds antaa siis parhaimmillaan saman kihelmöivän fiiliksen kuin lapsuuden Lego-rakentelut, mutta loppujen lopuksi turhauttaa kankeudellaan. Silti peliä suositellaan kokeilemisen arvoiseksi!

 

Dome-lehden arvostelussa Kalle Laakso antaa TT Gamesin Lego Worldsille 2,5 pistettä viidestä. Pelissä on paljon hyvää, mutta mitä pidemmälle peliä pelaa, sitä enemmän kankeuksia ja jopa ihan kaatumisia alkaa tulla. Laakson mukaan pelaaminen saattaa turhauttaa niin, että söpöt Lego-possutkaan eivät enää naurata. Lego Worldsia voi pelata Xbox Onella, Pc:llä ja Playstation 4:lla.

 

Lego Worldsissa yhdistetään upeasti kaikki Lego maailmat: sieltä löytyvät niin Ninjat, SuperHerot, maatilat ja Lego City maailmat. Palikoita voi pinota toistensa päälle kuin lapsuuden Lego-leikeissä ikään, ja rakentelun rajana todella on vain oma mielikuvitus. Laakson mukaan lapsuuden kihelmöivä innostus valtaa mielen varsinkin aluksi.

 

Lego Worldsissa kerätään kultapalikoita suorittamalla tehtäviä. Kultapalikoiden myötä aukeaa yhä uusia maailmoja ja uusia seikkailuja. Tavoitteena on kerätä 100 kultapalikkaa, minkä eteen todella saa suorittaa tehtäviä ja seikkailla, useita päiviä! Laakson mukaan lopussa tehtävät toistavat toisiaan ja niiden suorittaminen alkaa olla todella puuduttavaa. Lisäksi tallennuksissa lagaa ja muutenkin peli käy kankeaksi. Vaikka peli on muuten luotu hienosti, perspektiiviä voi vaihtaa helposti ja nopeasti, niin jostain pespektiivin kulmasta palikoiden mittasuhteet eivät muutu oikein ja siksi tulee joskus huteja, mikä ainakin kokenutta pelaajaa alkaa nopeasti häiritä.

 

Peliä pelataan pääasiassa yksin, mutta kuitenkin korkeintaan kahdestaan. Peli on Laakson mukaan huuto tarpeeseen saada kokea pelimaailmassa uudestaan lapsuuden rajatonta luovuutta, ja on varmaa että Lego Worldsille löytyy pelaajia etenkin 1980-luvun lapsista, jotka ovat todella kasvaneet Legoilla rakennellen. Rakentamisen hitaus alkaa niin ikään turhauttaa Laaksoa.

 

Katso mistä pelikaupasta saat Lego Worldsin edullisimmin ja missä on parhaat alennuskoodit: Pelikauppoja.fi


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun