Xboxin toimintaroolipeli Scaleboundin kehitys keskeytettiin

Xboxin toimintaroolipeli Scaleboundin kehitys keskeytettiin

10.01.2017

Jo kolme vuotta kehitetyn ja odotetun massiivisen toimintaroolipeli Scaleboundin tuotanto keskeytettiin. Scalebound oli yksi Microsoftin uusista pelijättiläisistä, joka ilmeisesti paisui liiankin suureksi.

 

Scalebound oli suunniteltu pelkästään PC:lle ja Xboxille yksinoikeudella. Toimintaroolipeli innosti Xboxin pelaajia jo suunnitteluvaiheessa, sillä Scaleboundin suunnittelijana toimi muun muassa suosituista Bayonetta-peleistä tunnettu PlatinumCames. Pelin julkaisua siirrettiin jo aiemmin puolella vuodella, kun pelin kehittäjien kunnianhimoiset suunnitelmat eivät mahtuneet alkuperäiseen aikatauluun. Nyt Microsoft keskeytti pelin kehittämisen kokonaan toistaiseksi, syynä ilmeisesti mahdottomiin paisuvat kustannukset.

 

Scaleboundista oli tulossa klassinen toimintaroolipeli lohikäärmeineen kaikkineen, ja varsinkin PlatinumGamesin muista peleistä pitäneet odottivat innolla. PlatinumGamesin pelit, erityisesti Bayonetta (2009 ja 2014) sekä Metal Gear Rising: Revengeance (2013), ovat saaneet huikean suosion. Pelisuunnittelijoiden graafinen taitavuus ja mielikuvitus ovat tehneet kyseisistä peleistä melkoisia elämyksiä, ja samaa odotettiin Scaleboundilta.

 

Vaikka Microsoft lopetti Scaleboundin tuotannon, on tänä keväänä tulossa muita huikeita pelejä, esimerkiksi Halo Wars 2, Crackown 3, State of Decay 2 ja Sea of Thieves. PlatinumGames taas julkaisee maaliskuussa uuden toimintaroolipelin Nier:Automata.


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun