Supercell kokeilee mobiilipeleissään kuukausimaksuja

Supercell kokeilee mobiilipeleissään kuukausimaksuja

20.12.2016

Suomen suurin mobiilipeliyhtiö Supercell aloitti kuukausimaksut ainakin yhdessä mobiilipelissään. Mikäli kuukausimaksu toimii kuten yhtiössä odotetaan, myös muihin, suositumpiin, peleihin voi tulla kuukausimaksut.

 

Boom Beach -pelissä on nyt mahdollista palkata itselleen apuvoimaa, jonka avulla pelissä on mahdollista rakentaa kahta rakennusta yhtä aikaa ja näin tietysti parantaan nopeammin asemaansa suhteessa muihin pelaajiin. Rakennusmiehiä saa kertamaksulla, mutta se pelkästään ei riitä: pelaajan täytyy maksaa kuukausimaksu, 2,99 euroa.

 

Kuukausimaksu on kokeilu, ei kovin yleinen mobiilipeleissä. Yleensä mobiilipeleissä maksetaan yksittäisistä laajennuksista, sekä pelissä kuluvista asioista ja tavaroista. Myös pelin omaa valuuttaa voi ostaa. Boom Beach ei ole Supercellin suosituin peli, mutta voi olettaa, että mikäli kuukausimaksun tilaajia tulee mukavasti, sama systeemi otetaan käyttöön myös yhtiön ykköspeleissä Clash of Clansissa ja Clash Royalessa.

 

Boom Beach ei kuitenkaan ole ensimmäinen peli, jossa kuukausimaksu on otettu käyttöön. Aiemmin Seriouslyn Best Fiends Foreveriin on jo tuotu myös kuukausitilaus. Kuukausimaksujen tarkoitus on tietysti saada pelistä pysyvää tuloa. Aika näyttää tulevatko kuukausimaksut pysyvästi mobiilipeleihin.


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun