No Man's Skyn menestys lopahti jo toisella myyntiviikolla

No Man

23.08.2016

Vuoden hehkutettu avaruuspeli No Man's Skyn myyntimenestys romahti jo toisella myyntiviikolla: se tipahti ensimmäisen viikon jälkeen Iso-Britannian myydyimmän pelin paikalta, eli käytännössä pelin myyntit tipahti yli 80 prosenttia.

Kyseessä ei ole mikään outo ilmiö, sillä aiemminkin on käynyt niin, että kauan hehkutettu peli on ollut myydyimpänä vain viikon ja romahtanut sitten. Tällöin käytännössä kaikki pelin potentiaaliset ostajat hankkivat pelin jo ensimmäisen viikon aikana ja tämän jälkeen pelin myynti on marginaalista.

No Man's Sky on siis avaruusseikkailupeli, jossa tutkitaan ja seikkaillaan kuvitteellisilla planeetoilla. Pelilehti Tiltin toimittajan kokemus No Man's Skyn aloittamisesta on kiinnostava ja uteliaisuutta kutkuttava, mutta myös aika hitaan puoleinen. Esimerkiksi löytyneen avaruusaluksen korjaamiseen menee heti alkuun tunti, ennen kuin mitään muuta voi tehdä. Pelaaminen tuntuu äkkiä yksinäiseltä puuhalta, sillä ainakaan kyseisellä planeetalla ei ole juuri elämää.

Katso traileri No Man's Skysta:

 

 

No Man's Sky on nyt ollut myynnissä kaksi viikkoa ja näyttää siltä, että kaikki halukkaat ovat sen jo hankkineet. Tiltin toimittaja kehui pelin grafiikkaa ja muutenkin pelin toteutus vakuutti, mutta pelin hitaus hieman epäilytti. Lähitulevaisuus näyttää, mitä pelaajat tykkäävät No Man's Skystä!


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun