Minecraftissa tehdään suorastaan taidetta

Minecraftissa tehdään suorastaan taidetta

12.02.2016

Maailman suosituimmaksi tietokonepeliksi noussut Minecraft on siivittänyt jotkut käyttäjänsä suorastaan taiteilijoiksi. Youtubessa leviää upea video, jossa esitellään erään pelaajan upeaa pikselikaupunkia.

Pelimaailman ykköshitti, pikselipeli Minecraft, on todella hyvä alusta kaikenlaiselle luovuuden harjoittamiselle, sillä siinä pelaajalle annetaan todella vapaat kädet rakentaa ja toteuttaa omia suunnitelmiaan.

Eräs pelaaja on luonut peliin ikään kuin pienoismallin Assassin’s Creed 4: Black Flagin tapahtumapaikasta eli Kuuban pääkaupungista Havannasta. Uskomattoman upea pikselikaupunki hämmästyttää kenet tahansa, olipa hän Minecraft fani tai ei!

Kaupinkia voit katsella tästä Youtube videosta:

 

Tiesitkö muuten, että hakusana Minecraft on ollut viime vuonna Youtubessa toisiksi suosituin hakusana?! Googlen listauksessa se jäi sanan 'music' jälkeen, mutta tuli ennen 'movies' sanaa. Neljänneksi haetuin sana oli 'Frozen'. Tulos on uskomaton, sillä näyttäisi siltä, että populaarikulttuurin tasolla pelit ovat ensimmäistä kertaa ajaneet elokuvat edelle! Pelejä ei siis ole enää mitään syytä pitää marginaalisena ilmiönä.


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun