Pelien alennusmyynnit alkavat ensi viikolla

Pelien alennusmyynnit alkavat ensi viikolla

03.06.2015

Pelialusta ja -yhteisö Steam aloittaa ensi viikolla pelien alennusmyynnin. Supertarjousten vuoksi pelaajan kannattanee varautua suuriinkin heräteostoksiin...

Dome.fi -peliuutissivuston toimittaja kehoittaa pelaajia öljyämään visa-korttinsa pyhillä öljyillä, sillä ensi viikolla alkaa Steamin pelialennusmyynnit. Pelaajayhteisö odottaa innolla alennusmyyntejä, sillä himoittuja ja haluttuja pelejä on tarjolla polkuhintaan vaikka millä mitalla.

Pelien kesäale alkaa 11.6. ja päättyy 20. päivänä, minkä jälkeen pari päivää myydään loppuja pelejä vielä kovemmin alennuksin.

Steam on Valve Corporationin kehittämä videopelien jakelu-, moninpeli- ja viestintäalusta, josta voi ostaa Valven mutta myös muiden peliyhtiöiden pelejä. Steam on käytettävissä kaikilla ohjelmistoilla ja päätteillä, kännykkä ja televisio mukaan lukien.

Vastaavia palveluita kuin Steam on GameStopin Impulse, Electronic Artsin Origin-palvelu ja Microsoftin Games for Windows – Live. Lisäksi sitä voi verrata Sonyn PlayStation Network -palveluun ja Microsoftin Xbox Live -palveluun, tai Nintendon Nintendo eShopiin, jotka ovat alustaansa sidottuja.


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun