Pelien paranneltu Netflix on vapaassa testikäytössä

Pelien paranneltu Netflix on vapaassa testikäytössä

04.05.2015

Suomalaisfirma on kehittänyt tavan löytää lähes kaikista maailman peleistä itseä kiinnostavat, ei pelkästään ne pelit, joihin suuret pelit satsaavat miljoonia rahaa.

Mobiililaitteiden pelikaupat ovat kuin tv-kanavat: selaat ja selaat ja silti et löydä mitään itseä kiinnostavaa. Tähän kyllästyi suomalainen Shark Punch -indiepelifirman perustaja Jiri Kupiainen. Ja alkoi siksi kehittää pelien suosituksiin perustuvaa pelipalvelua.

- Modiililaitteiden pelikaupoista löytyy vain pelit, joiden markkinointiin ja satsattu mielettömästi rahaa. Pienemmällä markkinoinnilla olevia pelejä ei tahdo löytää mistään, perustelee Kupiainen Ylen haastattelussa.

Kupiainen avasi vastikään pelipalvelu Playfieldin vapaaseen testikäyttöön. Palvelu tarjoaa Netflixin tapaan pelejä hakujesi ja klikkauksiesi perusteella. Playfield tosin on paranneltu versio Netflixistä, sillä sen on tarkoitus kattaa kaikki maailman pelit, ainakin niin laajasti kuin mahdollista. 

Kupiaisen mielestä näyttää siltä, että pelikonsolit ovat menneen talven lumia, sillä tulevaisuudessa halutaan pelata useita eri pelejä. Massiiviset pelikonsolipelit ovat liian arvokkaita ja liian jämähtäneitä tulevaisuuden pelaajille. Sen sijaan erilaiset mobiilipelit tulevat olemaan se juttu. Kupiainen henkilökohtaisesti arvelee, että tulevaisuudessa tuskin kukaan pelaa paria vuotta samaa peliä.

Käy tekemässä pelihakuja täällä: playfield.io


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun