Onlive lopetti, myös peliohjain hiljenee

Onlive lopetti, myös peliohjain hiljenee

15.04.2015

Pelimaailman Netflix on lopettanut toimintansa ja sen pelit ja peliohjaimet hiljenevät pian. Korvauksia maksetaan vain vastikään palvelun tilanneille.

Pelimaailman pilvipalveluna tunnettu Onlive lopettaa toimintansa, sillä Sony on ostanut palvelun. Pelit ja peliohjaimet hiljenevät lopullisesti huhtikuun lopussa. 

Tilanne on ikävä juuri palvelun tilanneille ja peliohjaimen ostaneille, sillä korvauksia on luvassa ainoastaan helmikuun alun jälkeen palvelun tilanneille. Korvauksia kannattaa vaatia itse, sillä ei ole varmaa, että niitä tarjotaan yhtiöstä automaattisesti. Esimerkiksi niinkin vasta kuin tammikuussa tilanneet eivät kuitenkaan saa mitään korvauksia.

Onliven idea oli toimia ilman pelikonsoleja, jolloin pelien vaatima laskenta suoritettiin pilvessä ja ainoastaan kuva näkyi käyttäjän koneella. Ongelmaksi tässä osoittautui paikoin tehottomat nettiyhteydet.

Sony on hankkinut aiemminkin pilvipeliosaamista. Muutama vuosi sitten hankitun Qaikain teknologiaa käytetään nykyisin PlayStation 4:n ja PlayStation Vitan etäpelitoiminnoissa sekä Sonyn PlayStation Now -palvelussa.


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun