Kuuma suomalainen pulmapeli saanut jo kuusi miljoonaa pelilatausta

Kuuma suomalainen pulmapeli saanut jo kuusi miljoonaa pelilatausta

09.04.2015

Suomalainen logiikkapeli Best Friends on huimassa kasvussa: siitä on jo yli kuusi miljoonaa latausta. Suomen kovimpiin kuuluva pelistartup on hommannut huippuosaajia Roviolta ja Fox-elokuvayhtiöltä.

Seriously on taas yksi suomalainen peliyhtiö, jonka nimi kannattaa painaa muistiin. Yksi viime vuosien vahvimmista startup-peliyrityksistä on herättänyt paitsi sijoittajien myös käyttäjien kiinnostuksen nyt todella.

Yhtiö julkaisi viime vuoden lokakuussa Applen laitteille hauskan sympaattisen visuaalisen ilmeen omaavan Best Friends pulmapelin, joka joulukuussa oli saatavilla myös Androidilla.

Best Friends on saanut valtavan suosion: peliä on ladattu jo yli kuusi miljoonaa kertaa, joka päivä peliä pelataan yli 300 000 tuntia ja se tuottaa 50 000 dollarin liikevaihdon päivässä. Peli on ilmainen, mutta liikevaihto tulee sen sisällä tehtävistä mikro-ostoista.

Talouselämä-lehden jutussa toimitusjohtaja Andrew Stalbow kertoo, että uusimpien tilastojen mukaan peli koukuttaa helposti pelaajansa: lähes puolet lataajista pelaa peliä vielä viikonkin jälkeen.

Yhtiö hakee nyt uutta potkua uusista rekrytoinneista: mobiilikehitystä 20th Century Foxilla vetänyt Matt McMahon, Rovion studiojohtaja Mikko Häkkinen ja Rovion Retry-pelistä pääohjelmoijana vastannut Mikko Sivulainen.


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun