Suomalaispelistä tuli jälleen hitti maailmalla

Suomalaispelistä tuli jälleen hitti maailmalla

20.03.2015

Viime viikolla julkaistu suomalainen kaupunkirakennuspeli sai heti suuren suosion maailmalla. Peliä on ylistetty jopa Simcityksi jota ei koskaan tullut.

Kaupunkirakennuspelien klassikko Simcityn uusin päivitys sai pelaajansa pettymään pahasti. Nyt samaiset pelaajat ovat innoissaan: viime viikon tiistaina julkaistiin suomalainen aivan uusi rakentelupeli, joka on juuri sitä mitä pelaajat ovat odottaneet!

Cities: Skilines -pelissä rakennetaan ja ohjataan kokonainen kaupunki, asuinalueita ja joukkoliikennettä myöten. Peliä on kiitelty muun muassa realistisesta joukkoliikenteen mallintamisesta.

Pelin takana on tamperelaisen Colossal Orderin 13-henkinen porukka, jota johtaa nuori pelisuunnittelija Karoliina Korppoo. Nyt-liitteen tekemän haastattelun mukaan Korppoo on aivan innoissaan ja ymmällään suosiosta, jonka peli on saanut. Myyntitilastoja Nyt-liitteellä ei ollut, mutta Steamin tilastoista sai selville, että jo viime viikolla pelillä oli ollut jo 60 000 yhtäaikaista pelaajaa.

Kaksi vuotta suunniteltua peliä ehdittiinkin pelimaailmassa jo odottaa, sillä uutiset uuden pelin valmistumisesta levisivät nopeasti pelipiireissä. Lopullisen suosion määrä selviää kuitenkin tulevan kuukauden aikana.


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun