Peleissä rahastetaan eri tavoin: kaksi ja puoli euroa veriefektistä

Peleissä rahastetaan eri tavoin: kaksi ja puoli euroa veriefektistä

17.11.2014

Pelit maksavat tavalla tai toisella pelaajalle. Jotkut rahastustavat vain jättävät vähän pahemman maun suuhun kuin toiset.

Total War: Rome II -peli on niittänyt melkoista suosiota tämän syksyn aikana. Kehutussa strategiapelissä seikkaillaan nimensä mukaisesti Rooman valtakunnassa, peli on grafiikaltaan erittäin onnistunut ja vaikuttava. 

Pelissä ideana on tietysti päihittää vastustaja fiksulla strategialla ja ankaralla sotimisella. Kuten peleissä useimmiten, kuolema on tehty paljon autenttista kuolemaa siistimmäksi tapahtumaksi. Verta ja suolenpätkiä on nyt kuitenkin mahdollista saada - maksamalla kaksi ja puoli euroa. 

Maksullinen veriefekti ja siinä kyljessä tulevat rohkeammat äänet ovat aiheuttaneet närää pelaajien keskuudessa. Pelissä saa aseita ja vaatteita ladattua kyllä, mutta jos haluaa vaikuttavampaa sodan käyntiä, siitä joutuu maksamaan erikseen ostamalla Blood and Gore -paketin.

Pelikauppoja.fi ei ole sen kummemmin perehtynyt Total War: Rome II -pelin tekijän Creative Assemblyn motiiveihin. Vaikka pelilehtien keskusteluissa ratkaisua on moitittu, on päätöksessä paljon hyvääkin: mikäli liian nuoret jostain syystä saavat pelata kyseistä peliä, vanhempia saattaa helpottaa silti se, että pahimmat räiskinnät ja verellä mässäilyt ovat maksullisen lukon takana.

Katso video you tubessa:


Takaisin

Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun