PS4 pelit

PlayStation®4 on kaikkien aikojen edistynein pelijärjestelmä. Se on kooltaan pienempi ja kompaktimpi kuin sen pahimmat kilpailijat Nintendon Wii U ja Microsoftin Xbox One. PS4:n huikea grafiikkasuorituskyky, räätälöity muisti ja kymmenkertainen suoritinteho PlayStation®3:een verrattuna antavat pelialan luovimmille mielille vapaat kädet luoda isompia, uskaliaampia ja valloittavampia kokemuksia. PS4 on kahdeksannen sukupolven videopelikonsoli, jonka on valmistanut Sony Computer Entertainment. Konsoli tuli myyntiin marraskuussa 2013. Ensimmäisen neljän kuukauden aikana PS4 konsolia myytiin koko maailmassa yli 5 miljoonaa kappaletta.

PS4 sisältää paljon uusia erikoistoimintoja ja ominaisuuksia. Nyt voit mm. lähettää suoraa pelikuvaa, tallentaa teräväpiirtoisia läpipeluuohjeita ja jutella ystävien kanssa. Näin voit jakaa kokemuksesi toisten pelaajien kanssa reaaliajassa. Keskustelu ystävien kanssa tapahtuu käyttämällä PlayStation Cameraa tai järjestelmän mukana toimitettavia monokuulokkeita. Yhdeydenpito ystäviin ja sukulaisiin lomareissulta käsin voidaan hoitaa PlayStation Appin kautta, jolloin saat yhteyden PS4:ään älypuhelimella tai tabletilla mistä tahansa. . PS4 tarjoaa pelaajille musiikinkuuntelua Music Unlimited -palvelulla, jolloin voit suoratoistaa lempimusiikkiasi samalla kun pelaat. Lisäksi PS4:n mukana toimitetaan upouusi langaton DUALSHOCK 4 -ohjain, joka on hieman edeltäviä versioita kehittyneempi peliohjain.

Uusia PS4 pelejä voit ostaa PlayStation Storesta ja lähettää ne PS4-järjestelmään odottamaan pelaamisen aloittamista. PS4 pelien valikoima on monipuolinen, josta löytyy varmasti sopivia pelejä kaikenikäisille pelaajille. Voit valita pelejä mm. seuraavista kategorioista: seikkailu, rooli, auto, sota, lasten pelit, viihde ja urheilu. Monet pelit ovat käyneet läpi tiukat testit, ja niistä tehdään monenlaisia arvosteluja mm. pelejä käsittelevissä lehdissä ja nettisivuilla. Koska Internet on täynnä erilaisia nettikauppoja, jotka myyvät PS4 –pelejä, tässä on vain esimerkkinä lueteltuna tämän hetken suosituimpia PS4 – pelejä nettikaupasta puolenkuunpelit.com: Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes (toiminta), Battlefield 4 (toiminta), Assassin's Creed: IV - Black Flag (toiminta, seikkailu), Fifa 14 (urheilu, jalkapallo), Tomb Raider: Definitive Edition (toiminta, seikkailu), inFamous: Second Son (toiminta), Call of Duty: Ghosts (toiminta), Watch Dogs (toiminta), Destiny (toiminta) sekä Thief (toiminta, seikkailu). Näiden lisäksi suosittuja pelejä ovat mm. erilaiset autourheilupelit, kuten Need For Speed, The Crew sekä Driveclub, urheilupelit NBA: Live 14, EA Sports: UFC sekä Madden NFL 25, seikkailupelit The Amazing Spiderman 2 ja Batman: Arkham Knight sekä hieman nuoremmille lapsille suunnatut Lego: Movie Videogame ja Rayman: Legends.

Täydellinen luettelo vähittäiskaupoissa ja digitaalimyynnissä tai kehityksen alla olevista PS4 peleistä löytyy Wikipedian artikkelista. Peli-intoilijat päivittävät tätä jatkuvasti, joten sitä seuraamalla olet parhaiten ajan tasalla siinä, missä mennään.

PS4 pelikonsoleita, tarvikkeita ja pelejä myydään monissa elektroniikkaa myyvissä liikkeissä, isoissa tavarataloissa sekä monissa nettikaupoissa, kuten netanttila.com, verkkokauppa.com, mustaporssi.fi, prisma.s-verkkokauppa.fi, puolenkuunpelit.com, sekä konsolinet.fi. Verkkokaupat tarjoavat melko lailla samanlaisia palveluja ja toimitusehtoja, mutta ne on aina syytä tarkistaa huolellisesti ennen tilauksen tekemistä. Erityisesti toimituskulut voivat vaihdella melkoisesti. Samoin tuotteiden hintavertailu kannattaa ehdottomasti tehdä. Pelien suhteen on syytä muistaa, että niiden palautusehdot voivat olla muita tuotteita paljon tiukempia. Esimerkiksi suoraan netistä ladattavat pelit eivät ole ”palautettavissa” sen jälkeen kun ne on aktivoitu.

On myös mahdollista löytää netistä alennuskoodeja, joiden avulla voit saada PS 4 pelisi vieläkin edullisemmin. Nämä kannattaa tarkistaa nettisivuilta alennus.fi ja alennuskoodeja.fi. Koodit ovat voimassa vain rajoitetun ajan, joten sellaisen löydettyäsi kannattaa toimia nopeasti.

PS4 pelit lyhyestiEi yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun