Pelit laskulla tai osamaksulla

Yhteensä: 10 pelikauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Ei arvostelua
Poista kaikki suodattimet

Kun kauan odotettu peliuutuus saapuu kauppoihin, eikä sinulla ole juuri sillä hetkellä rahaa, voit turvautua laskun maksamiseen pienellä viiveellä tai osamaksulla. Eli voit ostaa pelit netistä laskulla tai osamaksulla. Kannattaakin tutustua verkkokauppojen tarjoamiin vaihtoehtoisiin maksutapoihin, joista monilla on hyviä kokemuksia.

Luomalla itsellesi osamaksutilin monien nettikauppojen yhteistyökumppanille Klarna Oy:lle, voit käyttää samaa tiliä ostaessasi pelejä mm. osoitteista pelaajanvalinta.fi ja cdon.com. Liittämällä kaikki ostoksesi samalle tilille saat kuukausittain yhden laskun, ja sinun tarvitsee näin maksaa laskutuskulut vain kertaalleen joka kuukausi. Voit valita maksutavaksi osamaksun kiinteillä kuukausimaksuilla, jos ostoksesi ylittävät 100€. Voit valita osamaksuvaihtoehdoista 6, 12 tai 36 kuukautta.

Verkkokaupassa Pelaajan Valinta voit maksaa tilaamasi pelejä laskulla tai pidemmän maksuajan osamaksuvaihtoehtoa. Osamaksua käyttämällä saat tilaamillesi tuotteille tarvittaessa jopa 36 kuukautta maksuaikaa. Valitsemalla maksutavaksi laskun tai osamaksun saat Klarna laskun toimituksen mukana tai kuukausittain maksuajan mukaan. Maksamattomasta laskusta veloitetaan 5€ muistutusmaksu. Klarna Oy tarkistaa aina henkilötietosi ja luottotietosi ennen luoton myöntämistä. Jos haluat, voit itse lopettaa laskun maksamisen osissa ja maksaa jäljellä olevan laskun loppusumman. Osamaksulla maksettaessa peritään erillistä laskutuslisää 3,95€/kk.

Uusi suomalainen palvelu Joustoraha voi rahoittaa nettiostoksesi nopeasti ja turvallisesti, olipa sitten kysymys peleistä tai monista muista tuotteista. Joustoraha palvelu on tarkoitettu kaikille yli 20-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustorahaa voi saada 20 – 1000 euron ostoksiin. Joustorahaa hakiessasi sinun pitää tunnistautua ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla, ja tämän jälkeen täytät lomakkeelle tietosi. Päätös lainan myöntämisestä tulee heti ja palaudut takaisin verkkokauppaan ja tilauksesi on käsitelty. Kaikki maksutapahtumat ja tietojen välitykset tapahtuvat aina suojatussa yhteydessä. Joustorahan tarjoaa Risicum Oyj risicum.fi. Lue lisää Joustorahasta osoitteessa joustoraha.fi

Jos teet peliostoksesi Everyday:llä saat käyttöösi vähintään 300€:n jatkuvan luoton verkko-ostosten tekemiseen. Halutessasi voit maksaa ostoksen laskulla kerralla, jolloin saat keskimäärin 45 vuorokautta maksuaikaa ostoksellesi tai voit maksaa kätevästi luotolla kuukausierissä. Jos maksat ostoksesi kertasuorituksena, siitä ei peritä mitään lisäkuluja, mikäli maksat ostoksesi eräpäivään mennessä. Tästä kertyvä todellinen vuosikorko tällöin on 0 %. Jos haluat maksaa kuukausierissä, tällöin minimilyhennys on noin 20 % laskun loppusummasta, kuitenkin vähintään 20€. Lisäksi eräpäivän jälkeen avoimeksi jäävälle saldolle lasketaan kuukausikorkoa 5 %. Esimerkiksi noin 500€:n luottosumman todelliseksi vuosikoroksi muodostuu n. 48,52 %. Everyday:llä voi maksaa täysi-ikäinen hyvin raha-asiansa hoitava Suomen kansalainen. Sopimuksen allekirjoitus tapahtuu omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla. Everyday tarkistaa maksajan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä sekä henkilötiedot väestötietojärjestelmästä. Uusille asiakkaille myönnettävä rahoitus on vähintään 300 €. Asiakkuuden kehittyessä on mahdollista hakea rahoitusta jopa 2000 € ostoksiin. Lisätietoja saat osoitteesta everyday.fi/verkkomaksu/.

Prisma verkkokauppa tekee yhteistyötä Collector Credit Ab:n kanssa ja tarjoaa mahdollisuuden asiakasomistajille maksaa ostokset joko laskua tai osamaksua käyttäen. Laskun tai osamaksun suurin mahdollinen loppusumma on 1200€. Laskun voi maksaa kerralla koko summan tai jakaa maksun pienempiin eriin. S-verkkokauppatilin käyttöä varten tulee asiakkaan tunnistautua asiakasomistajaksi. Collector tarkistaa luottotiedot ennen kuin maksuoikeus laskulla tai osamaksuina myönnetään. Asiakkaan tulee olla 20 vuotta täyttänyt ja vakituisesti Suomessa asuva, jotta hänelle myönnetään lupa maksaa pelejä laskulla verkkokaupasta tilattaessa. Tutustu tarkempiin maksuehtoihin Prisman verkkokaupassa osoitteessa: http://prisma.s-verkkokauppa.fi/.

Laskulla ostamisesta lyhyestiEi yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun