Käytetyt pelit

Oletko koskaan harkinnut konsolipelien ostamista käytettynä? Aina ei ole pakko maksaa peleistä sitä ”täyttä” hintaa, vaan hyväkuntoisia pelejä saa melko edullisesti käytettyinä. Monissa nettikaupoissa myydään useille eri pelikonsoleille sopivia pelejä kaikenikäisille pelureille. Eivätkä pelit ole aina kovin vanhoja, vaan joukossa voi olla vain muutamia kertoja käytettyjä pelejä, jotka ovat vielä loistokunnossa. Tutustu käytettyjen pelien tarjontaan nettikaupoissa. Tässä on esiteltyinä muutamia esimerkkejä käytettyjä pelejä myyvistä nettikaupoista.

Game House -nettikauppa on tehnyt pelikauppaa jo vuodesta 1990. Game House ostaa, myy ja vaihtaa pelejä, pelilaitteita sekä oheislaitteita. Uusiin ja käytettyihin peleihin voit kätevimmin tutustua nettikaupan sivuilla. Voit vaihtaa käytetyt hyväkuntoiset pelit, pelipaketit, pelikonsolit ja konsolipaketit, joista saat hyvän vaihtohyvityksen pelivaihtojen yhteydessä. Käytetyt pelit myydään aina toimintatakuulla. Tarpeettomat voi tuoda yrityksen Tampereen myymälään, tai ota aiheesta voi ottaa yhteyttä yrityksen nettisivuilta löytyvällä myyntilomakkeella. Liikkeessä voit maksaa yleisimmillä korteilla ja käteisellä. Verkkokaupassa voit maksaa pankkien verkkomaksuna, luottokortilla, tilisiirrolla, ennakkomaksulla, postiennakolla, Everyday-verkkomaksulla (osamaksuvaihtoehto) ja laskulla yritysasiakkaille. Tutustu verkkokaupan monipuoliseen valikoimaan osoitteessa gamehouse.fi.

Puolenkuun pelit -verkkokaupasta saat takuutoimivat käytetyt pelit. Tuotteille myönnetään 14 päivän täysi toimivuustakuu. Käytetyissä peleissä on mukana aina alkuperäinen kansi/kotelo, kaikki lisäosat ja ohjekirjat. Voit vaihtaa ylimääräiset pelisi myymälässä, postitse tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse, jossa kerrot selkeästi käytettyjen pelien koko tuotenimen, pelialustan sekä pelin kunnon. Saat paluuviestissä sähköpostiisi tarjoamasi tuotteen vaihtoarvon ja lähetysohjeet. Jos tarjoat kerralla yli 5 peliä, Puolenkuun pelit maksaa postimaksut. Kun lähettämäsi pelit on tarkistettu, saat niistä lahjakortin sähköpostiisi muutaman arkipäivän kuluttua. Lahjakorttia voit käyttää suoraan maksuvälineenä Puolenkuun Pelien nettikaupassa. Lahjakortti ei ole henkilöhohtainen, vaan voit lähettää tai lahjoittaa kortin vaikka kaverille. Käytettyjen pelien tarjontaan voit tutustua nettikaupan osoitteessa puolenkuunpelit.com.

VPD -verkkokaupan kautta saa pelejä joka lähtöön. VPD palvelee asiakkaitaan Espoossa (Kauppakeskus Espoontori) ja Vantaalla (Kauppakeskus Tikkuri) sekä nettikaupassa ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Käytetyistä peleistä on selkeät tiedot ja kuvaukset listattuna nettikaupan sivuilla. Tilaamasi tuotteet saat kotiisi kätevästi kirjekuoressa. Tuotteet voi maksaa monilla eri maksutavoilla, nyt myös osamaksulla. Etsi mieleisesi peli edullisesti nyt nettimyymälän monipuolisilta sivuilta osoitteesta vpd.fi.

Pelaajan Valinta ostaa, myy ja vaihtaa kaikenlaisia pelejä ja oheislaitteita kaikenlaisille pelialustoille. Käytettyjen pelien valikoimassa on tuhansia pelejä. Mukana saattaa olla jo todella harvinaisia ja vaikeasti saatavilla olevia yksilöitä. Käytettyjen pelien vaihtuvuus on suuri, ja valikoimiin tulee joka päivä uusia pelejä. Kannattaa toimia nopeasti ja varmistaa itsellesi omat suosikkipelit. Netistä löytyvällä lomakkeella voit lähettää meille listan peleistäsi, jotka haluat myydä tai joista haluat hinta-arvion. Pelaajan Valinta ostaa sekä uudet, että hyväkuntoiset käytetyt pelit. Muistathan mainita lomakkeessa myös tarjoamiesi pelien kuntoluokitukset, pelialustat sekä sisältyykö peleihin ohjekirja yms. asiat. Voit valita myös haluatko peleistäsi vaihtohyvityksen, vai maksusuorituksen arvioidun tarjouksen perusteella. Pelaajan Valinta maksaa kaikki lähetyksestä aiheutuneet kulut. Ostaessasi käytettyjä pelejä saat niille 7 päivän toimintatakuun. Muita liikkeen tarjoamia palveluita ovat mm. pelien etsintä (myös harvinaiset ja vanhemmat pelit) sekä naarmuuntuneiden pelien korjaus. Käy valitsemassa mieleisesi pelit osoitteesta pelaajanvalinta.fi.

Käyttämällä hakusanoja ”Käytetyt pelit” voit etsiä internetin hakukoneilla lisää nettisivuja. Lista onnistuneista hauista voi olla pitkä, mutta niistä voit valita sinulle sopivat sivustot oman mielesi tai paikkakuntasi mukaan.Ei yhtään kommenttia tai arvostelua. Kokemuksia? Lisää kokemuksesi.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun