Konsolinet

Konsolinet

163.1
(16)

   Konsolinet on todella luotettava ja turvallinen pelikauppa netissä joka on erikoistunut konsolipeleihin. Asiakkailla on ollut erittäin hyviä kokemuksia konsoli- ja PC-pelien sekä muiden erikoistuotteiden parissa tässä nettikaupassa asioidessa. Tuotevalikoima on laaja, tarjolla on muun muassa Playstation-, Xbox- ja Wii-pelejä ja -konsoleja. Verkkokauppa myy sekä uusia että käytettyjä pelejä harvinaisemmista erikoispeleistä suosittuihin hittipeleihin. Konsolinet tarjoaa todella kilpailukykyiset hinnat, sekä usein myös tarjoustuotteita. Netistä Konsolinetin tuotteita tilatessa kannattaa aina myös tarkistaa, onko voimassa alennuskoodeja. Alennuskoodeja voi hakea lisää netissä osoitteissa alennuskoodeja.fi ja alennus.fi. Konsolinet noudattaa toiminnassaan kuluttajansuojalakia, ja takaa asiakkaalle riskittömän paikan maksutapahtumien suorittamiseen. Pelikauppa Konsolinetissä asioiminen on turvallista ja hyvin yksinkertaista.

   Konsolinet käyttää useita eri toimitustapoja. Tuotteen voi noutaa itse myymälästä, joka sijaitsee Helsingin Kampissa. Tuotteet voi tilata helposti ja edullisesti omaan lähipostiin, tai vaikkapa suoraan omalle kotiovelle tai työpaikalle. Tarkat toimituskulut ilmoitetaan tuotetta ostaessa ennen maksuvaihetta. Konsolinet haluaa tarjota asiakkailleen helppoja ja vaivattomia kokemuksia tuotteidensa ja palveluidensa parissa, minkä takia verkkokauppa postittaa tuotteet mahdollisimman nopeasti tilauksen vastaanotettuaan. Käyttämättömillä tuotteilla on 14 päivän lainmukainen palautusoikeus.

   Konsolinet tiivistetysti
   Arvostelut, kommentit ja kokemukset

   Tarja2
   Pari kuukautta meni tilauksesta tuotteen saapumiseen.
   jouni k1
   Tilasin pelin viikko sitten ja.maksoin sen.peli ei ole vieläkään tullut.😠
   BullRider4
   Mahtavaa palvelua tilasin FIFA 15 ja tuli just julkaisu päivänä Good *****!
   Pete5
   Tilasin klo 14 Wii U - pelin 1,95 euroa + postimaksu 2E, Neljä minuuttia tilauksesta, tulee sähköpostiin ilmoitus että peli on lähetetty ja seuraavana päivänä tilattu peli saapui! Helppo tilaus, hyvä ja nopea palvelu! Keep up the good work. Kiitos!
   corpse19785
   Ostin Gta V:n Pc:lle Ennakko tilauksena ja tuli täsmälleen julkaisu päivänä postiluukusta. En voi moittia...

   Kokemuksia? Lisää kommentti

   Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


   Siirry alkuun