Game House

Game House

232.8
(23)
 • Arkena ennen klo. 15:00 tulleet tilaukset postitetaan samana päivänä
 • Ilmainen toimitus postitse toimitettuna

  Game House on luotettava suomalainen pelikauppa, joka on toiminut jo vuodesta 1990 saakka. Pääasiallisesti kyseinen pelikauppa keskittyy myymään ja vaihtamaan uusia ja käytettyjä pelejä sekä pelitarvikkeita. Konsoli- ja PC-pelien valikoima on laaja. Myynnissä on myös tietokonekomponentteja, joiden avulla innokas pelaaja voi esimerkiksi parantaa koneensa suorituskykyä. Erikoispalveluna Game House kokoaa myös asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti PC-koneita, tarjoten täysin räätälöityjä tuotekokonaisuuksia niille, jotka eivät itse halua ruveta virittämään konettaan. Asiantuntevan palvelun avulla asiakas saa mukavia kokemuksia erilaisten pelien parissa.

  Osoitteesta Gamehouse.fi asiakas löytää rahoilleen kunnon vastinetta ja viihdyttäviä kokemuksia. Sivustolla on myös jatkuvasti hyviä tarjouksia ja kampanjoita, joita kannattaa seurata. Tilauksen teko netissä on helppoa. Tuote klikataan ostoskoriin ja maksetaan kassalla verkkomaksuna tai luottokorttimaksuna. Osamaksu ja laskulla maksaminen (yritysasiakkaat) ovat myös mahdollisia. Tuotteilla on lainmukainen 14 päivän palautusoikeus sekä toimivuustakuu. Toimitusajat ovat nopeat, ja tuote postitetaankin samana päivänä jos tilauksen tekee ennen klo 15. Pelien tilaaminen netistä on kätevää ja säästää aikaa, mutta halutessaan tuotteet voi myös noutaa suoraan Game Housen liikkeestä, joka sijaitsee Helsingissä.

  Game House tiivistetysti
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Joku1
  2020 marraskuussa tilasin kolme tuotetta, joista yksikään ei saapunut. Kahden ja puolen kuukauden odottamisen jälkeen, pyysin rahoja takaisin. Kaksi viikkoa mennyt enkä ole vieläkään niitä saannut. Välttäkää tätä kauppaa!
  Reima5
  Suosikki pelikauppa. Ei ole ollut ongelmia, kokemukset asiakaspalvelusta vain hyviä niiltä kerroilta, kun ollut yhtyedessä
  xOx5
  Perille tuli nopeasti! Sivut voisi olla selkeämmät!
  Mika1
  Kahdesti tilannut. Ensimmäisellä kerralla meni kuukausi. Toisesta tilauksesta ei kuulunut mitään, enkä saanut rahoja takaisin. Älkää tilatko tästä kaupasta mitään
  Joku vaan1
  Ennakkotilasin pelin, lähettivät väärän version joka saapui monta päivää julkaisun jälkeen. Palautuksen postimaksu piti maksaa itse, korvaukseksi vain kahden euron alekoodi. Verkossa mainostivat että pelin mukana saa myös latauskoodin jota sitäkään ei tullut. Kalliiksi kävi yksi peli. En suosittele.
  riippuu mistä roikkuu2
  edellinen peli tuli nopeasti ja niinkuin luvattiin. seuraava peli viivästyi ja palautteeseen vastattiin lähes vittuillen.
  Ville1
  Toimitus kestää.. kuukausia..
  Hyvä5
  Tuli perille nopeasti!
  Jonathan1
  Tilauksesta kului yli 2 viikkoa eikä kuulunut mitään, ei minkäänlaista vastausta sähköpostiviesteihin, huonot tilauksen seuranta mahdollisuudet jne.
  Tilaaja
  Tuote ollut viikon jo tilauksessa eikä vieläkään kuulu mitään...Sivuilla lukee vain että: \"tilaus vastaanotettu\" kuinkakohan kauan tässä nyt taas menee...huoh
  Luotettava5
  Useasti tilannut, aina tullut pelit ajallaan ja asiakaspalvelu on erinomaista.
  Janna5
  Tuote saapui kotiin seuraavana päivänä, nopsa ja hyvä palvelu :)

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun