Puolenkuun Pelit

Puolenkuun Pelit

113.7
(11)
 • Toimitus 1-9 päivää
 • Maksutavat: verkkopankki, luottokortti, lasku, osamaksu ja postiennakko

  Puolenkuun pelit on netissä toimiva verkkokauppa, joka myy PC- ja konsolipelejä, lautapelejä, miniatyyripelejä ja roolipelejä. Valikoimista löytyy myös DVD-elokuvia, keräilykortteja sekä muita erikoistuotteita ja -laitteita. Valikoima on todella kattava: jokainen peleistä kiinnostunut löytää varmasti mieleisiä tuotteita ja niiden kautta viihdyttäviä kokemuksia. Tuotteiden hinnat ovat todella kilpailukykyiset, ja alennuksia voi saada alennuskoodeilla, joita löytää netistä. Tämä pelikauppa toimii asiakasta ajatellen tuoden pelit, elokuvat ja muut erikoistuotteet kaikkien saataville, jopa suoraan kotiovelle haluttaessa. Verkkokauppa on toiminut jo 15 vuoden ajan luotettavana ja asialleen omistautuvana pelien toimittajana Suomessa.

  Tilaaminen pelikauppa Puolenkuun Peleistä on helppoa ja turvallista. Valitset vain haluamasi tuotteet, toimitus- ja maksutavan ja lopulta vahvistat tilauksen. Kaikissa asioissa voi myös kääntyä pelikaupan asiakaspalvelun puoleen. Netistä tilatuilla tuotteilla on normaali 14 päivän palautusoikeus. Tilaukset toimitetaan mahdollisimman nopeasti, varastosta löytyvät tuotteet 1 – 2 päivässä, mutta erikseen tilattavien tuotteiden perille tulossa voi kestää jopa 9 päivää. Maksuvälineinä käyvät verkkopankin ja luottokorttien lisäksi osamaksu sekä laskulla maksaminen. Puolenkuun Pelit tarjoavat asiakkaille mutkattomia ja mukavia kokemuksia pelien parissa.

  Puolenkuun pelit tiivistetysti
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  JaakkoP5
  Tulee ite pelailtua PC:l ja pojat konsoleilla.. osteltu varmaa jollai parilla tonnilla pelejä ja laitteita täältä ja en kyl ooo keksiny miks toimivaa vaihtais. :)
  Napero1
  Ei ole minulla paljon kehumista...paketin tilasin yli kuukausi sitten eikä ole tullut. Postista käynyt selvittelemässä asiaa eikä tilausta löydy. Liikkeeseenkin viestiä laitoin, mutta eivät asialle mitää luvanneet tehdä. Käskivät vain ottaa undestaan postiin yhteyttä. Eli sinne meni rahat.
  Einari Mätkönen5
  Vakiokauppa verkossa. Tilailen myös miniatyyrejä ja magic kortteja täältä. Ennakkotilaukset on tullu aina ajallaan!
  Jaakko5
  Ollu jo vuosia asiakas.. netin kautta tilaan ja homma kyllä toimii hienosti.. löytyy harvinaisempia pelejä, kaikki tarvittavat laitteet ja hyvän hintaisia käytettyjä ja kaikki käytetyt on aina toiminu loistavasti

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Mikä on Suomen pääkaupunki?


  Siirry alkuun