VPD

VPD

122.7
(12)
 • Nopea toimitus 1-2 arkipäivässä
 • Laajat maksutavat
 • Kattava valikoima

  VPD on suomalainen verkossa toimiva, luotettava pelikauppa, joka aloitti toimintansa netissä vuonna 2006. Tämä yritys myy uusia video- ja PC-pelejä ja niihin liittyviä tarvikkeita hyvällä ammattitaidolla. Pelivalikoima on laaja eri alustoille niin yleisistä suosikkipeleistä erikoispeleihinkin. Tämä verkkokauppa keskittyy tarjoamaan asiakkailleen mahtavia kokemuksia keskittyen erityisesti PC-peleihin, joten tietokonepelien valikoima on todella kattava. Konsolipuolen tuotteet ovat myös hyvin edustettuina VPD:n verkkokaupassa. Konsolipelejä löytyy niin uusina kuin käytettyinäkin. Tarvikkeet ovat laadukkaita, ja niitä löytyy runsaasti eri valmistajilta.

  VPD-pelikaupassa asioiminen ja maksaminen on täysin turvallista, sillä tilausprosessin maksuvaiheessa käytetään SSL-salausta joka pitää asiakkaan tiedot suojassa. Netistä tilatut tuotteet toimitetaan postitse, joskin myös nouto Tikkurilassa ja Espoossa sijaitsevista myymälöistä on mahdollinen. Pääsääntöisesti tilaus postitetaan saman päivän aikana edellyttäen että tilaus on tehty ja maksu suoritettu arkipäivänä ma-pe klo 12 mennessä, ja että tuote löytyy suoraan varastosta. Saatavuustiedot voi tarkistaa netistä kyseisen tuotteen tiedoista. Toimitukset ulkomaille ovat mahdollisia, mutta vaativat yhteydenoton pelikauppaan ennen tilauksen tekoa. Osamaksu ja laskulla maksaminen on mahdollista netistä tilattaessa. Vpd.fi tarjoaa viihdyttäviä kokemuksia asiakkailleen todella kilpailukykyisin hinnoin.

  VPD pelikauppa lyhyesti
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Lohjalainen asiakas5
  Ostin VPD-ltä keväällä Hp kannettavan 8 Gb ja jouduin muutaman kerran ottamaan yhteyttä vpd.hen. Palvelu oli joka kerta loistavaa,vastaukset tulivat nopeasti sähköpostiini samoin kuin että puhelimeen vastattiin nopeasti.Ja tilatessani tietokoneen se saapui jo seuraavana päivänä. Täydet pisteet liikkeelle ja sen henkilökunnalle.Oli ilo asioida kanssanne.Henkilökunta on asiantuntevaa,ystävällistä ja kohteliasta :-)
  EI IKINÄ ENÄÄN!1
  Tämä on niitä kauppoja joista tilaaminen on täysin asiakkaan omalla vastuulla. Jos haluatte säästää hermojanne ja aikaanne, neuvon vilpittömästi tilaamaan muualta, vaikka se sitten muutaman euron enemmän kustantaisi. Sekavaa touhua, johon ei meinannut tulla tolkkua kahden viikon aikana tilauksesta, vaikka neljä kertaa otin puhelinyhteyttä, syystä koska luonnollisesti Vpd:n asiakaspalveluun ei kuulu sähköpostiviesteihin vastailla. Lopuksi pelit tulivat risoissa koteloissa ja toinen peli oli levyä myöten pinttyneissä likatahroissa, lähetyspaketti oli ehjä ja puhdas, joten ovat tämän taatusti pakatessaan huomanneet. Ympäri maailmaa tilanneena, vain venäjältä olen huonompaa palvelua saanut.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


  Siirry alkuun