Prisma pelit

Prisma pelit

32.0
(3)
 • Toimitus 1-3 arkipäivää
 • Toimituskulut 0-49 euroa
 • Nouto myymälästä tai pakettiautomaatista 0€
 • Maksa laskulla, verkkopankissa, luottokortilla tai osamaksullla

  Prisma pelit on luotettava ja tunnettu pelikauppa netissä. Prisma pelit on osa HOK-Elantoon kuuluvan tavaratalo Prisman verkkokauppaa. Tarjolla on pelikonsoleja, tarvikkeita sekä runsas valikoima itse pelejä niin tietokone- kuin konsolikäyttöönkin. Myynnissä on muun muassa Nintendo- ja PS-käsikonsolipelejä, sekä lukuisia muita erilaisia Playstation-, Xbox- ja Wii-pelejä. PC-pelien valikoima on todella runsas ja vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun tuottaen mukavia kokemuksia asiakkaalle. Tuotteet ovat huolella valittuja ja laadukkaita. Valikoimaa päivitetään jatkuvasti, mikä takaa mahdollisuuden tilata netistä kaikkein uusimmat pelit ja tarvikkeet. Prisman verkkokauppa on panostanut myös pelitarvikkeiden laatuun ja valikoimaan, joka ei petä asiakkaan odotuksia. Prisman verkkopelikaupan asiakaspalvelu on todella asiantuntevaa ja aina asialleen omistautunutta.

  Prisma pelit -kaupassa asioiminen on helppoa ja vaivatonta. Ostoksista saa myös bonusta S-etukortille. Verkkokaupassa on usein hyviä tarjouksia ja kampanjoita jotka vaihtuvat usein. Alennuskoodit kannattaa aina käyttää hyväksi, ja tutkia löytyykö lisää koodeja alennuskoodeja.fi tai alennus.fi -sivustoilta. Toimitusajat ovat lyhyet. Laskulla maksu ja osamaksu ovat mahdollisia netistä tilattaessa. Asiakkaiden kokemukset Prisman verkkokaupasta ovat hyviä, sillä toiminta on rehellistä ja luotettavaa. Maksutapahtumat menevät turvallisesti salatulla SSL-maksulomakkeella.

  Prismasta lyhyesti
  Arvostelut, kommentit ja kokemukset

  Verkko-ostaja1
  Prisman verkkokaupasta saa jopa tilausvahvistuksen ja postin seurantakoodin toimitukselle. Prisma peruu tässä vaiheessa kaupat, tuote kuulemma loppu. Edelleen löytyy tuote myynnissä verkkokaupassa. Älkää tilatko ainakaan verkkokaupasta.

  Kokemuksia? Lisää kommentti

  Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


  Siirry alkuun