Pelaajan Valinta

Pelaajan Valinta

412.1
(41)

   Pelaajan valinta on verkkopelikauppa, joka kutsuu itseään reilun pelin pelikaupaksi. Se on perustettu vuonna 2006, ja on erikoistunut pelaamiseen. Pelaajan valinta tarjoaa asiakkaalle kattavasti kaikki pelaamiseen liittyvät pelit ja tarvikkeet tarjoten asiantuntevuutta ja mielekkäitä kokemuksia. Tästä pelikaupasta löytää laajan valikoiman PC- ja konsolipelejä. Pelivalikoima on todella runsas. Tarjolla on todella edullisia, harvinaisia ja luonnollisesti uusimpia hittipelejä. Asioidessa Pelaajan valinnassa kannattaa käyttää mahdollisia alennuskoodeja tai kysyä tarjousta asiakaspalvelusta. Sivustolla on myös päivittäin vaihtuvia erikoistarjouksia sekä viikoittain vaihtuvia peliaiheisia kampanjoita. Myös lisälaitteet ja erikoistarvikkeet saa tilattua Pelaajan valinnasta huolettomasti. Erikoispalveluna erityisesti lapsille ja nuorille suunnatut multimediaohjelmat sekä hyöty- ja opetusohjelmat, joiden kautta saa hyödyllisiä kokemuksia.

   Netistä tilaaminen on turvallista ja vaivatonta. Tarkista mahdolliset alennuskoodit ennen tuotteen maksamista: voit säästää vielä enemmän! Pelikaupoista Pelaajan valinta on juuri se ystävällinen ja helposti lähestyttävä; kaikissa kysymyksissä voi kääntyä asiakaspalvelun puoleen. Laskulla ja osamaksulla maksaminen on mahdollista tilattaessa netistä. Tuotteen voi tilata postin palveluina kirjeenä tai pakettina, tai vaikkapa kotiovelle tai työpaikalle. Tuotteen voi myös noutaa.

   Pelaajan valinnasta lyhyesti
   Arvostelut, kommentit ja kokemukset

   Jooh...........1
   Tilasin pelin kauan aikaa sitten ja ei vieläkää tullu. Oli viimmeinen kerta ku ostan tuolta mitään.
   ei asiakas1
   En ole edes ehtinyt tilata mitään, kun huomasin, että mainostavat heti etusivulla pelejä huomattavassa alennuksessa. Noh, ei siinä mitään jos kerran hinnat on vedetty niin paljon ylös, että voi runsaalla alenuksella ostaa ne sitten normaaliin hintaan. (Normaalilla hinnalla tarkoitan sitä, minkä peli maksaa vaikkapa steamissa ilman alennuksia)
   Pelaaja4
   Tilasin pari peliä tuotekoodeina eilen illalla ja tänään sain koodit sähköpostiin kuten luvattiin. Pelit olivat todella isossa alennuksessa, jes!
   pettynyt asiakas1
   saamani lahjakortti koodi ei toimi(olen yrittänyt varmaan 100 kertaa):(
   Tyytyväinen-asiakas5
   Ostin itse Pelaajan valinta verkkokaupasta sunnuntaina myöhään klo 21 jälkeen pelin ja suoritin ennakkomaksulla verkkopankin avulla, koska kauppiaan laskutuslisä olisi ollut 3,90e. Maksu vahvistettiin heti ja sain sähköpostiini jatkuvan päivityksen tilauksestani. Tilaus laitettiin heiltä jo postiin heti seuraavana päivänä ja tuli 1 päivän päästä postilaatikkooni. Peli oli käytetty ja sen saadessani mielestäni se oli kuin uusi eli toimiva peli tuli suoraan kotiin. Itselle jäi pelkästään hyvä kokemus ko. kaupasta vaikka muiden kommentit saivat epäilemään. Halvat hinnat heillä ja harvinaistakin tavaraa, jota ei muualta ainakaan Suomesta saa! Plussaa heille minulta, liekkö hyvää tuuria, siitä en tiedä.
   Kummastunut4
   Itse olen kerran tilannut latauskoodin ja maksettuani sain tuotteen 4 päivän kuluttua. (Saattaa kestää, kun pankissa ei raha liiku heti.) Olen vähän hämmentynyt, kun osa näistä arvosteluista ovat negatiivisia, mutta latauskoodit ovat kyllä aina tulleet toimivina perille.
   Kaitsu4
   Kaksi kertaa tilannut latauskoodeja ja ensimmäisellä kerralla oli tuote pari päivää matkalla. Toisella kertaa kaikki onnistui jo seuraavana päivänä. Eli minun osaltani kaikki on menny hyvin. Ei voi valittaa...
   ASIAKAS VIIMEISEN KERRAN1
   Älkää missään tapauksessa ostako mitään tästä lafkasta. Rahat kelpaa mutta tavaraa ei toimiteta. Tavarat ei tule mutta laskutetaan kyllä ja jos et maksa niin perintään menee erittäin herkästi. Eli pysykää kaukana tästä puljusta!
   xcom 22
   Tilasin xcom 2 steamkoodin hyvin ennen julkaisua. eikä koodia vieläkään näy vaikka ilmoittivat että koodi on minulla ennen pelin julkaisua.(jotta saa preloadattua)
   Pettynyt asiakas1
   Tilasin viikkoja sitten xbox 360 ohjaimen adapterin tietokoneeseen, ei ole kuulunut mitään ja sähköposteihin ei vastata. Asiakaspalvelun puhelin menee suoraan vastaajaan. Rahat kyllä kelpasivat. Älkää tilatko tästä kaupasta yhtään mitään, täyttä kusetusta koko pulju.
   Juuh1
   Tilasin pelin jo kolme viikkoa sitten eikä vieläkään näy....
   Pettynyt asiakas1
   Ostin Warhammer - end timesin pelaajanvalinnasta ja heidän myymä avain oli käytetty. Vaadin rahat takaisin ja nyt 6 viikkoa myöhemmin en ole vieläkään saanut rahojani takaisin tai toimivaa peliä tilalle. Välttäkää tätä verkkokauppaa.
   Asiakas1
   Myyvät Windows 10 Pro OEM koodia, joka onkin ranskalainen downgrade key. Pyytävät ohjeissaan vielä pokkana olemaan yhteydessä Microsoftiin aktivoinnissa :) ja MS vastaus on...laiton!
   steam cd key jo käytössä1
   Tilattu warhammer - end times - vermintide cd-key jo käytössä. eli firma pyörittelee jo käytössä olevia avaimia. nähtäväksi jää saako uuden cd-keyn tilalle vai joutuuko asiakas kärsimään tappion omissa nahoissaan.
   Suomen surkein pelikauppa1
   Oli sitten viimeinen kerta kun tuolta tilaan mitään. Joka kerta käytettyjen pelien kohdalla kunto on erittäin huono. Kunto on välillä jopa niin huono, ettei peli edes toimi, eikä siitä saa hyvitystä. Myös jopa varastotuotteiden saapuminen saattaa kestää tolkuttoman kauan (jopa viikkoja). Kun tuotteiden perään kyselee, niin kertovat että tuote on lähetetty. Sitten kun mitään ei näy eikä kuulu ja otan taas yhteyttä peruakseni kaupan ja haluavani rahani takaisin, niin vastaavat vain että \"ei onnistu, koska peli lähti jo postiin\". Noh, sitten kun taas ei mitään kuulu ja otan jälleen yhteyttä, niin sitten vasta sain vahvistusviestin että peli postitettu. Hyvin ala-arvoista toimintaa. En suosittele kenellekään!
   Tyytyväinen Asiakas4
   Tilasin Steam koodin ja olin aluksi hiukan skeptinen, koska hinta oli melkein halvin ( Netanttilassa oli halvempi mutta tuote loppu) kaikista vertaamistani kaupoista. Maksoin tilauksen ja olin aluksi ihmeissäni kun koodia ei heti näkynyt, koska en huomannut sivuilla mainittavan toimitusaikaa. Tästä vuorokausi ja koodi tuli s.postiin ja toimi hyvin. Täytyy kokeilla jatkossakin koska homma toimi. Ongelmatapauksista ei ole kokemusta niin niistä en osaa sanoa.
   Lee2
   Todella ala-arvoista toimintaa. Tuotteen tilaus meni niinkuin piti ja tuote saapui ajallaan. Ongelmat kuitenkin alkoivat, kun selvisi, että tuote ei ollut mitä tarvitsin ja se piti palauttaa. Joka käänteessä yritetään tarjota jotain turhanpäiväistä kaupanpäällisiksi, vaikka olen tehnyt jo viidessä eri sähköpostissa heille selväksi, että en halua tuotetta. Muutenkin saa sellaisen vaikutelman, että kyseinen pulju on nuoria kesätyöntekijöitä täynnä kun asiakaspalvelusta saamani viestit pursuavat hymiöitä eivätkä vastaa edes kunnolla esittämiini kysymyksiin tai pyyntöihin. Koko kaupan ainoa hyvä puoli ja myös syy miksi annan kaksi tähteä yhden sijaan on, että täältä löytää hyvässä lykyssä myös melko harvinaisia tarvikkeita mitä ei ehkä muualta suomesta saa. Suosittelen lähestymään todella varovaisesti, eikä myöskään kannata odottaa liikoja asiakaspalvelulta mikäli tilausten kanssa tulee ongelmia.
   Asiakas25
   Tilasin pelikoodin täältä, sillä heidän hintansa oli hintavertailun ykkösenä. Koodi saapui sähköpostiin päivä jälkeen tilaamisen ja toimi odotetusti. Tilaan mielelläni toistekin
   Asiakas1
   Älkää vaan ikinä tilatko täältä mitään! Tilasin tuotteen joka ei toiminut. Eivät halunneet hyvittää, ja palautuskulutkin saa maksaa itse. Lisäksi laskuttavat tuotteen \"testauksesta\", asiakaspalvelua ei ole, asiakasta kohdellaan todella törkeästi, ja 10 euron tähden saa riidellä viikkotolkulla meilitse, joihin ei vastata ellei erikseen pyydä. Todella lapsellista touhua kaiken kaikkiaan.

   Kokemuksia? Lisää kommentti

   Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


   Siirry alkuun